+36 30/693-2177 titkarsag@bujdosoiroda.com

Üdvözöljük a Bujdosó Ügyvédi Iroda honlapján!

Irodánk 2007-ben alakult, vezetőjének és partnereinek azonban korábbra visszanyúló szakmai tapasztalatai és referenciái vannak. Irodánk fő küldetése olyan innovatív megoldások, “jogi termékek” kidolgozása, illetve olyan beruházások elősegítése, amelyek a befektető partnereink érdekein túlmenően egyaránt szolgálja az innovatív termékek bevezetésével, illetve a beruházásokkal érintett települések, cégek és személyek céljait.

Működési körünk átfogja a polgári jog, a közigazgatási jog, a társasági jog és a munkajog különféle területeit, tevékenységünk többek közt kiterjed a vállalkozások kereskedelmi ügyleteivel kapcsolatos kérdésekre, gazdasági társaságok, alapítványok, egyéb társadalmi szervezetek alapításával, működésével és megszüntetésével összefüggő feladatokra csakúgy, mint a kintlévőségek, követelések kezelésére, az ingatlanforgalomra, valamint az Európai Unió Strukturális Alapjaiból megvalósuló pályázatok jogi bonyolítására. Továbbá biztosítjuk közbeszerzési eljárások teljes körű lefolytatását Ajánlatkérők részére, Ajánlattevőknek pedig segítséget nyújtunk a közbeszerzési pályázatokon való eredményes részvételhez.

Ügyvédi irodánk valamennyi munkatársa tisztában van azzal a felelősséggel, amit Ügyfeleink attól a pillanattól kezdve várnak el tőlünk, amikor ránk bízzák ügyeik képviseletét, és minket tisztelnek meg bizalmukkal.

Munkatársaink